[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Bent u bezig met een verhuizing, of moet u veel meubilair en spullen vervoeren en woont u op een verhoogde verdieping in Amsterdam? Dan is HoogwegVerhuisliften.nl uw verhuislift specialist!

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_row_inner equal_height=”yes”][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]Heeft u spullen die naar beneden moeten worden gehaald tijdens een verhuizing of verplaatsing, en woont u op een verhoogde verdieping in Amsterdam? Dit kan veel tijd en geld kosten om dit met de trap of lift te doen. Zo kan de trap te krap zijn, en is de lift waarschijnlijk niet geschikt om groot en zwaar meubilair naar beneden te brengen. Daarom raden wij u aan om een verhuislift specialist in te huren in Amsterdam!

 

Wanneer u spullen van een verhoogde verdieping naar beneden moet halen is HoogwegVerhuisliften.nl is uw verhuislift specialist! Een verhuislift brengt veel voordelen met zich mee, en zal u veel tijd en moeite besparen wanneer uw meubels en witgoed van een verhoogde verdieping moet halen in Amsterdam. Daarom hebben wij voor uw onze verhuisliften tot beschikking.[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”202″ img_size=”484×440″ alignment=”center”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” equal_height=”yes” content_placement=”middle” el_class=”offerte-block” css=”.vc_custom_1612365491596{background-color: #025e61 !important;}”][vc_column width=”1/3″ css=”.vc_custom_1611678902109{margin: 20px !important;}”][vc_single_image image=”150″ img_size=”full” alignment=”center” css=”.vc_custom_1612365558539{margin-bottom: 0px !important;}”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text css=”.vc_custom_1612365538726{margin-bottom: 0px !important;}”]

Vraag een offerte aan!

Wij verhuizen met een hart voor ons vak!

Offerte Aanvragen

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Verhuislift Specialist voor een betaalbare prijs

Bij HoogwegVerhuisliften.nl kunt u gemakkelijk een verhuislift specialist inhuren in Amsterdam voor een betaalbare prijs. Zeker als het gaat om dure en waardevolle spullen kan het nogal eng zijn om ze vanaf hogere verdiepingen alleen naar beneden te brengen. Wij nemen graag alle zorgen en stress van u over die erbij komen kijken wanneer er een verhuislift nodig is. En met onze professionele verhuislift specialisten krijgt u alle voordelen van een verhuislift expert voor een eerlijke prijs.

 

Het gebruik van een verhuislift kan de ideale oplossing zijn voor mensen die verhuizen uit of naar een flatgebouw/appartementencomplex in Amsterdam. Vooral wanneer er een lift ontbreekt kan de handige verhuislift een uitkomst bieden. Onze moderne en professionele verhuislift heeft een lengte van 27 meter en heeft een bereik tot maximaal de 8e verdieping.

 

U kunt u natuurlijk voorstellen dat dit niet een simpele taak is. Een verhuislift kunt u zelf huren, maar door de mogelijkheden op schade en ongelukken raden wij dit af. Daarom heeft u bij HoogwegVerhuisliften.nl de mogelijkheid om voor een betaalbare prijs een verhuislift specialist in te huren. DIt scheelt u niet alleen stress, maar ook veel geld.

 

Waarom u kiest voor HoogwegVerhuisliften.nl

Een verhuislift bedienen is niet een kleine taak. Gelukkig biedt HoogwegVerhuisliften.nl u de perfecte oplossing. Wij komen bij u langs met een verhuislift op locatie in Amsterdam en vertrekken pas wanneer de klus is geklaard. Onze experts hebben veel ervaring met verhuisliften, en kunnen daarom op top-tempo de volledige verhuizing en/of verplaatsing regelen en afhandelen.

 

Ook maakt het ons niet uit hoe klein of groot de klus is. Het kan voorkomen dat u slechts 1 object naar beneden moet krijgen. Ook daarvoor komen wij graag bij u langs, en helpen u met het gehele proces. Even een bank van de 7de verdieping naar beneden brengen? Geen probleem! Nieuwe koelkast en moet de oude eruit? Daar komen wij graag voor bij u langs. Wij komen bij u langs op afspraak in Amsterdam en installeren niet alleen de verhuislift, maar bedienen hem ook voor u totdat de klus volledig is afgerond, en u tevreden bent. Neem daarom vandaag nog contact met ons op via onze contactpagina op onze website![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Contact.

Neem direct contact met ons op!